Sovit som en döing…

… (inte alls ovanligt när jag kommer hit) … kom ur sängen vid, vet inte … 10.00 eller 11.00 ??? Gick och käkade frukost, vidare till Centro Plaza pga att det finns ett klantarsel som tappat sin telefon …

20161003_115505.jpg

… jag gick vidare ensam och tog taxi till Marbella …

20161003_121638.jpg

20161003_122143.jpg

…det är ju väldigt varmt här fortfarande … men tack och lov inte så varmt så jag håller på att dö av värmeslag … men kände, eller vet att jag inte tagit med mig så mycket kläder denna gång, så jag var ju självklart tvungen att köpa en klänning! Därför jag åkte in till stan … snurrade runt genomsvettig i mina byxor … gick in i en butik, och det första jag ser är en vit klänning, mitt framför mina ögon! Blixtförälskad blev jag … expediten sa det är den sista … och storlek S … jag grabbade den på direkten! Kosta vad den vill kosta tänkte jag då den passade lilla mig perfekt! Jag köpte den! Fick den mycket billigare än vad den skulle kosta … 45 euro betalde jag … men den kommer bli väl använd kan jag säga. Det expediten också berättade var att President Obama’s fru, Michelle, även köpt denna klänning för ett tag sedan, från samma butik 😅 … hon visade mig en stor tidningsartikel med bilder också, så nu är jag lik Michelle … åtmindstone samma smak … hahaha 😂

Bara det att jag står som en hösäck! 😂

20161003_125116.jpg

Denna är från denna butik i Old town, Marbella …

20161003_140612.jpg

Sen gick jag lycklig och kände mig snygg genom stan i klänningen … som en President fru 😂 … ner till Mantra Lounge bar i hamnen …

20161003_125417.jpg

20161003_140557.jpg

… nu ska jag hem och städa … funderar på Katamaran eller taxi???

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Sovit som en döing…

  1. Så fint och varmt det ser ut och instämmer med Gunnardeckare, fin klänning!
    Att kunna sova länge och djupt och ostört är en gåva. För det mesta kan jag det, kanske inte djupt men rätt gott i alla fall. Men ibland snurrar jag runt och olika tankar håller mig vaken – då blir man ju halvt galen eftersom det ofta är saker man inte kan göra NÅT åt just då på natten 😀

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s