Helt galet …

… både jag och The Bodyguard försov oss för skjutsen till flygplatsen! Vilket aldrig någonsin hänt! Jag sov nog redan vid 21.30 … han säger 22.00 … men det spelar ingen roll, för när jag somnar så tidigt, så brukar jag vakna vid 06.30, om inte tidigare … imorse var jag som en död sill, inpackad i täcken helt ensam … snurrat runt som en galning. Kom knappt ut från mitt nattskapande näste … han sov väl utan då, inte vet jag? Lakan kanske …?

Vilket fall som helst skulle vi få skjuts till flygplatsen, tiden var 07.45 på en bestämd plats … vi vaknade 07.50! Eller rättare sagt, The Bodyguard vaknade då … jag sov som en stock! Snabbt upp, och det blev svordomar och stress. Slutade med taxi iallafall …. vi kom till flyget mycket bättre tid än dem vi bestämt med 😂😂😂  … dyrare, men lugnare för oss …

ÖgaMotÖga

P.S. bilder kommer imorgon 😄

Annonser

5 reaktioner på ”Helt galet …

    • Jag var ganska lugn … men inte den andra. Suraste var att behöva betala 80 euro för taxi istället för 0 med vänner. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s