Är galet trött …

… vi var ju och åt middag med ett svenskt par i måndags, väldigt trevligt. På något nytt italienskt ställe, som jag tror, men bara tror, heter Notte, och förmodligen har jag fel, vet inte? Galet gott var det iallafall. Mycket prat och skratt, men även allvarliga saker också … lite om mig och mitt mående, det där med att jag sover så mycket (när jag kan) och mitt vattendrickande … sockersjuka sa de. Borde kanske kolla upp min hälsa. Men jag är skraj för det … kanske det är annat? Eller är det bara att jag är utmattad? Jag vet inte.

Tisdagen var det väldans lugnt. Blev en tur till Studio 68 och åt frukost/lunch … hem igen och degade på balkongen …

20161003_174726.jpg

… somnade en stund … vaknade och var galet hungrig. Tänkte äta sushi på TukTuk … men där var det stängt, IGEN! Satte oss på Studio 68, IGEN! och väntade in tid …

20161004_175228.jpg

… där fick vi sällskap en stund av denna lilla misse …

20161004_190221.jpg

men efter en stund tyckte vi att det var lika bra att gå till Planet Beat, då de öppnade upp portarna kl. 19.00 …

20161004_201805.jpg

… jag så klart, beställde alldeles för mycket mat, som jag inte orkade äta upp … men hur goda är inte Jalapeno y queso och friterade lökringar och den andra geggamoja jag beställde med potatis, bacon, ost och något annat i … mums! Sen har de också väldans god öl …

20161004_193051.jpg

… runt halv nio gick vi hem igen, och jag somnade så klart, Hahahaha …

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Är galet trött …

 1. Jag har varit som du, tyvärr håller det inte i längden och idag skulle jag nog gjort annorlunda. MEN jag ångrar absolut inte att jag ångat på- så gör det som känns rätt!
  ( fast en litet besök hos husläkaren skadar ju inte! )
  Ser underbart ut på bilderna!
  Jag hade sovit, ätit, sovit, ätit om det varit jag som varit med!

  Gilla

 2. Ja, det är klart att vi alla lite till mans är skraja för att kolla upp hälsan… det kan ju krypa fram att vi är dödsjuka 😉
  Här har du en medsyster som efter att hon blivit egenföretagare drar sig för att gå till en doktor som säger att hon måste vila…

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s