Snacka om att vakna …

… stelfrusen. Hujedamig!!! Förutom att jag var stelfrusen så kan jag säga att det var väldigt bra att ha en hemma/ensamdag igår. Huvud och kropp känns så mycket bättre, hädan efter så ska jag lära mig att ta det lugnare, oavsett vad jag gör.

Nu är jag redo för lite jobb igen … redo med att planera dagens out-fit gjordes redan igår … vad jag har på mig? Jo, från den tunna ”presidentfru-klänningen” till … tjocka tights, jeans, strumpor, extra fleesstrumpor, linne, tjock tröja, kavaj, skinnjacka och min tjockaste och varmaste poncho … om jag fryser? Nja, lite om tårna kanske … och händerna.

Välkommen hem igen säger jag till mig själv … 🤐

wp-1475778751857.jpg

… och hörrni … trevlig Fredag! vad ni nu ska hitta på. För mig själv gäller det Ängelholm efter jobb …

ÖgaMotÖga

Annonser

12 reaktioner på ”Snacka om att vakna …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s