När man blir …

… så där himla ärtsoppssugen och man köper en sådan där ”korv”, alltså inplastad korvärtsoppa, istället för den bästa Soldatens … har ingen sax i köket, kniven är borta, orkar inte springa 10 meter in i butiken pga rädsla av att bli stoppad av massa kunder som har tusen frågor … det vill man inte riskera när man är så hungrig och sugen så man nästan exploderar.

Vanlig bestickkniv kom fram … gick inget vidare, men när det väl gick, ja då flyger det ut en massa ärtgeggamojsa över hela micken, bord, telefoner och allt annat jux … det blev som en explosion … hade en kollega bredvid som skrattade så han höll på att falla ihop 😂😂😂

Ni kanske kan höra mitt djungelvrål och svordomar där efter …

Bilden gör sig inte rättvis, då det var way mycket mer än vad som syns …

20161007_125424.jpg

När dagen var slut åkte jag till Ängelholm, kallt som attan … men varmt inomhus. Blev bara pizza, soffa, kaffe och vatten framför världens längsta film, kändes det som, då det envisas med miljarder 15 minuters reklam”snuttar” under filmens gång. Aldrig mer ska jag se film på TV4 … The boddyguard somnade väl långt innan halva filmen gått … jag lyckades hålla mig vaken. Wow!!! 😄

Nu är hösten verkligen på G.

img_20161008_112151.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

13 reaktioner på ”När man blir …

  1. Haha! En ärtsoppeexplosion redan INNAN man har ätit den? 😀

    Känner igen bekymret där med att inte få tag i maten när man är hungrig. En gång öppnade vi en bullens pilsnerkorv-burk med en nagelsax. Haha!

    Gilla

  2. Jag blir också störd av reklamen under filmer. Tänkte på det när de visade Mama Mia på TV. När jag såg filmen var det som en enda explosion av upplevelser och jag var helt uppslukad till slutet. Då blir det extra störande med alla pauser

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s