Det är kulturnatt i Köpenhamn …

… tänkte gå till Mads Heindorf, ni vet han som jag har smycken ifrån, om ni minns. Han har något jippo/föreläsning i butiken. Men när jag kom utanför dörren och såg folkmassan ute på gatorna så tänkte jag om … orkade verkligen inte trängas hela den biten till honom. Jag kommer ändå träffa honom snart, så vi kan komma överens om hur mina örhängen ska se ut. Nä, det var lugnare att sitta ute på butikens bakgård och vänta in tid för tågresan …

20161012_113339.jpg

… fast denna bild tog jag i onsdags, mitt på dagen … så lite fusk kanske … men vem bryr sig? Lätt att sitta där i hörnan och drömma sig bort under parasoll och palmer som blivit placerade där, för hygge skull. Men misstänker att den där palmen bör komma inomhus snart så den inte fryser ihjäl 😮

Haft en hel del på jobb, många nyheter/delningar som kommit … väldigt fina Sugar scull-masker … synd bara att jag har ett sådant litet ansikte, och de är så stora 😄.

Rus och lycka ligger kvar i min kropp sen imorse, tack vare beskedet. Känner mig så mycket lugnare nu, och förhoppningsvis blir jag mer stabil igen. Inte de där stressvängningar, som leder till känslostormar av olika slag 😂😂😂Värsta som finns, faktiskt …

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Det är kulturnatt i Köpenhamn …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s