Nu ska ni höra …

… lyckan i denna lilla kropp finns det inga ord för. Beslutet om min framtid (första delen iallfall) kom i morse, mycket glädjande besked kan jag säga. Stressen som tyngt mig mest är nu försvunnen och jag kan börja andas normalt igen. Drömmen och önskan till ny start har just börjat, 21/2 månad kvar, då jäklar är det nya puckar in i ett nytt äventyr, något som jag verkligen vill göra … som är det bästa för mig och min framtid, och för mina nära och kära, som en glad och stressfri människa. Som jag väntat på denna dag, detta besked … 😍

2016-10-14-11.33.58.jpg.jpg

… skulle redan nu kunna köpa en lagom stor resväska och lägga ner mina sommarkläder och skor 😁 … Genast blir det roligare att rensa datorn, så den är fri från massa bilder och andra dokument. För nytt ska in i den …

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Nu ska ni höra …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s