Ibland undrar jag …

… varför vissa människor inte önskar mig lycka för det positiva som kommer in i mitt liv, förstår hur viktigt det är för mig … men de som yttrat sig negativt rör mig inte i ryggen. Tar inte åt mig, men undrar bara varför. Tack o lov är sonen glad för min skull och står vid min sida, och några fler. Vet inte om de är/blir oroliga och rädda att förlora mig, vilket de självklart inte kommer göra … men sen finns det också elaka, ondsinta och avundsjuka jävlar som inte har bättre för sig än att klanka och snacka skit.

2016-10-15-08.38.25.jpg.jpg

… men nu är det arbete som gäller … och det är jag glad för. 😃

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

14 reaktioner på ”Ibland undrar jag …

  1. Människor är så konstiga… att man inte önskar lycka kan väl bero på allt möjligt. Att man inte är van att göra det, att man är avundsjuk? Man kanske själv vill göra det du gör, men så vågar man inte.
    Lyssna på dem som vill dig väl, sug åt dig positiv energi, försök strunta i dem som inte ger dig pushar framåt.
    Kram!

    Liked by 1 person

  2. Förändringar som någon gör triggar en del människor på ett konstigt sätt. Som att de ser sina egna tillkortakommanden och eftersom de inte kan/vill/törs missunnar de andra att göra saker. Muppar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s