I min nedpackning av …

… mina sommarklänningar, linnen, blusar, skor, bikinis … ja, ni vet allt som man inte kan använda i Sverige just denna årstid, såg jag en tavla som jag glömt bort att jag börjat måla, måste vara minst tre år sedan, sedan har den bara stått och dammat i en hörna. Fick lite lust att måla lite på den då … men först blev det tre maskiner tvätt (???) … vet inte vart allt kom ifrån 😉 … sen blev jag trött och råkade somna till en timme eller så … så himla skönt!

Till slut satte jag mig ner och började peta på den här … har glömt bort hur jag tänkt den skulle bli, så det fick bli som den blev …

20161016_172805.jpg

… men det var himla skönt att bara få koppla bort tankar och ”måsten” för en stund. Bara sitta helt avslappnad och låta tiden gå … ingen stress, ingenting.

Underbart! 🙂

20161016_182415.jpg

… Efter ca 3 timmar kände jag mig klar med den … så tack och hej säger jag till denna. Kom just på att tänka på att jag har en annan också som tagit sjukt lång tid att få färdig … 11/2 – 2 år tror jag … minns inte när jag påbörjade den, om det var efter jag flyttat ifrån Köpenhamn, eller om det var strax innan? Fast den hittar jag inte just nu … kanske ska rota fram den imorgon och göra den färdig också … Sen kan jag börja med något nytt 😀

2016-10-16-20.23.13.jpg.jpg

… fast nu när jag ser denna bild, kan jag se att jag inte alls är färdig … har ju för sjutton glömt bort öron och andra småsaker, och suddig som attan är bilden också  :-/ Hahaha … Fast det tar jag imorgon … orkar knappt vara vaken mer … zzzzz …

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”I min nedpackning av …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s