Blev en degdag …

… och nu har jag skaffat mig eget domännamn … som är: http://ogamotoga.com , typ detsamma, bara det att jag slipper worldpress innan .com … Hoppas nu det fungerar, och att alla ni Läsare hänger med, eller ser mina uppdateringar … likaså Statcounter, kanske skulle behöva ändra adressen där? Eller vad tror ni? Kommer väl förlora en massa läsare pga detta … återstår att se … :-O

Fan, meddela mig om det inte går … eller får väl jag skriva till er alla och meddela.

20161017_153345.jpg

OgaMotOga

Annonser

3 reaktioner på ”Blev en degdag …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s