Ibland vill man …

… inte hem. Som igår … vi satt och spelade frågespel, igen! Så himla trevligt och roligt. Men innan dess fick jag mig ett rejält blodprovsstick, fi fan vad ont det gjorde, och blodet strålade ut från mitt finger … mitt framför en kund. Rusade ut i köket/kontoret och plåstrade, svor och ajjade mig. Men mest förbittrad blev jag att mitt nya nagellack blev förstört när jag tog av plåstret, ska sluta måla naglarna när jag jobbar.

20161018_165230.jpg

… vilket fall som helst, blundade jag för det där … och vi bommade igen butiken lite efter stängning, och gick för att spela spel …

20161018_191415.jpg

20161018_180916.gif

… över ett par glas vin. Hur kul och mysigt som helst.

20161018_182038.gif

… inte ofta det händer, men guld värt när det gör. Men från och med idag är det bara jobb och sova som gäller. Har två-tre veckor framför mig som kommer bli jäkligt mycket på jobb. Åh, vad jag längtar tills jag börjar med det andra. Kommer ha så mycket mer socialt liv än vad jag har nu. Inget dåligt samvete längre för att jag inte orkar …

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Ibland vill man …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s