Hm … tappa minnet …

… och vara glömsk är nog de flesta människor lite titt som tätt. Men att ha stickningar från fingertopparna ända ner till tårna på vänstra sidan i fyra dagar i raken är väl lite väl mycket tycker jag. Nu är jag långt ifrån en hypokondriker, men kan ju undra lite … läst om diabetes, ms … men när jag såg det här imorse, höll jag på att svimma till lite …

20161020_070939.jpg

… fast jag tror jag vet vad det är. Helt enkelt så att skorna är lite trånga nu pga att jag måste ha dubbla strumpor för att inte frysa på morgonen.

Tjingtjing.

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Hm … tappa minnet …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s