Idag erkänner jag …

… att jag är en smula ”bakis”, eller nej, inte ”bakis”, bara lite småtrött. Skulle lätt kunna sova till 13.00 idag. Men pytt på det. Jag är glad, fortfarande småbusig och … glad. Ibland undrar jag hur jag orkar med mig själv 😂😂😂 …

För ett tag sedan skrev jag att jag skulle ta foto på de som kommer fram och pratar under min resa till och från jobb. Igår vågade jag … skämdes lite att fråga. Men det blev på två stycken. Den som fotade var kanske inte mest stadig på handen … jag hör så mycket historier så ni anar inte. Denna kvinna … vet inte vad hon heter, men hon var himla rolig. Det enda jag vet är att hon har en väldans ung ”pojkvän” … 27 åring, och hon är 41 … tror jag hon sa. Hon var lite rädd att han skulle bli ”för” kär i henne och blah blah blah … och hon drack wiskey (vet inte hur man stavar det).

20161019_204744.jpg

… sen började denna ”gubbe” snacka … han är pensionär fick jag veta. Han pratade så mycket så jag minns ingenting av vad han sade.

20161019_211645.jpg

20161019_211650.jpg

… sorry, ni tror kanske jag är helt galen. Men det är jag inte! Bara att jag är nog ganska öppen av mig, och inte rädd att prata tillbaka om någon vill prata. Dock så blev jag liiiite osäker och rädd i minihålan där jag bor, då en ”flyktingpojke” frågade om jag hade en tändare, när jag hoppade av bussen vid 22.20 … Han fick låna min tändare, men sen ville han tacka för det. Ville tacka på ett sätt som vi svenskar inte är vana vid. ”Jag får krama dig”, ”tack, jag måste krama dig” … eeeehhhhh, nä tack tänkte jag och raskade på stegen hem … asså, hur ofta kramar man någon som man lånar en tändare av? 😲 Tycker det är lite synd att många är så, av de ”nya” i Sverige, för denna var väldigt ung, kanske 15-16 år, borde lära sig, att kramar inte tillhör vår nordiska kultur av att tacka och låna en sketen tändare. För den delen … när jag var i Syrien år 2009, såg jag ingen man krama en kvinna ….

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Idag erkänner jag …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s