Efter 7 timmar på jobb …

… kan jag säga så här: ”Jag känner mig verkligen inte så som snapchatten nedan”!

Det funkade bra till ca 11/2 timme innan stängning, sen kändes det som om feber kom krypande … jag försökte ignorera det där. Och det funkade ganska okej. Tåget hem kom slaget … jag fick svidande ögon och huvudvärk … somnade till ett tag. Vaknade av att en pappa med sina små två döttrar näst på fick panik av att han glömt sin ryggsäck med plånbok, resekort och allt på Burger King vid Centralstationen i Köpenhamn … förstår hans reaktion. Kan verkligen inte vara roligt! 😣

Men om vi går på något annat … så var det verkligen inte roligt att se att min favoritkavaj spruckit i sömmen … hur länge det varit har jag ingen aning om! 😨

20161022_173434.jpg

… som sagt … jag vaknade ju av en väldans snorig näsa och feberkänsla i kroppen under arbete … glad var jag ändå att jag lyckats värma fiskgratäng, så klart färdigköpt … dock saknade jag min citronpepperkrydda … fiskgrarängen gjorde susen ett tag …

20161022_130332.jpg

… men som sagt, jag är dålig/sjuk … så jag blev väldigt besviken av att inte färjan var i hamn när jag kom till Helsingör. Den var på ingång … och det känns som hundra år att komma ombord …

20161022_184959.jpg

… så trött, ont i kroppen och huvudet …

Kommer somna bums när jag kommer hem. Måste göra det … ensam på arbete imorgon … har en back-up om det skulle krisa sig … men ändå.

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Efter 7 timmar på jobb …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s