Idag var det …

… verkligen inte alls kul att vakna. Första rundan vid 06.00, hinkade vatten som en kamel. Andra och sista rundan vid 07.00 … näsa full av snor, förkylningsfrysning, småhostig, tryck över pannan och en våg av illamående (den där känslan när man blir magsjuk).

Bara att bita ihop, jobb väntar.

Höstvädret visar sin mest fula sida, kallt som fan, regnigt, blåsigt och örk.

20161022_080059.gif

20161022_081633.jpg

… känner lite så här …

Ber till Gud att denna dag går fort, blir sängen direkt när jag kommer hem … glo på Lucifer som jag somnade ifrån igår.

ÖgaMotÖga

Annonser

18 reaktioner på ”Idag var det …

 1. Den mätta dagen är inte störst,den största dagen är en dag av törst.Karin Boye.
  Med andra ord-det är de djävliga dagarna man bäst minns.Krya på dig!

  Liked by 1 person

   • Önskar jag kunde, men måste jobba 4 timmar idag … sen är sängen bums + måndag, då är jag ledig. 😊

    Gilla

   • Det är också sant. Jäkla oskick måste jag säga. Var får folk sin uppfostran. Javisst…de får ju inte det.
    Så fick jag influensa för många år sen på T-banan. Jag råkade sitta mig mitt i mot en som hade det. Glänsande ögon, sår på läppen och så hostade hon. Jag visste att det var kört. 3 dar senare briserade det i München. Var sjuk i 6 veckor men första veckan var olidligt jobbigt.
    Jag tänker på henne än och inte snälla tankar. 😤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s