Äntligen hemma …

… med det menar jag inte det där TV-programmet, utan jag menar äntligen hemma hemma. Kinder, händer och fötter kokar … tog inte lång stund tills jag slängde mig i sängen, med lite gelégodis … kom nu inte och säg vad det där innehåller, för just nu skiter jag i vilket … just nu är det väldans smarrigt, och jag älskar den där gummismaken …

20161023_190936.jpg

… ska se om jag lyckas att se avsnittet av Lucifer som jag somnat ifrån två gånger … senast igår igen … För vet ni?! The Walking Dead, säsong 7 har episode 1 idag i USA. Så förmodligen kommer det ut på Couchtuner.city inatt!!! Wohooo, som jag längtat! 😀

Ska sluta trada nu och försöka se lite TV. 😉

ÖgaMotÖga

P.S. Om du läser detta, Rolf Komenterare, då får du gärna säga vilken ras på hunden som du tror du vet från mitt förra inlägg. Den där Ama de casa hon kan tydligen bara vilda djur 😉

Annonser

5 reaktioner på ”Äntligen hemma …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s