Blev lite mer halvkass …

… under dagen. Ett piller och det blev bra igen … legat i sängen precis hela dagen, inte rört mig i onödan kan jag säga 😀 . Men när jag ligger så här, blir jag lätt uttråkad … så jag rotade i mina Marbella-mappar och slängde ihop två stillbildsfilmer från År 2015 och 2016, nu är ju såklart inte 2016 slut ännu, och jag hinner åka ner till Marbella innan dess, men pytt på det … nästa gång ska jag inte sova bort dagarna, utan då ska det filmas mer … så får det bli en video för sig själv. Men vet ni, när jag tittat igenom alla tusen bilder från dessa år, så är det fasiken inte så konstigt att jag är förälskad i stan och dess omnejd. Finns så många mysiga parker och ställen som lätt glöms bort … lite hemmablind har jag blivit, men jag ska försöka se mer, fota mer, filma mer när jag kommit på plats. Inte stressa och flaxa runt som en galning som jag många gånger gjort förr när jag varit nere, förutom de två sista gånger som jag … sovit bort, men är man trött så är man 😉 … När jag är på plats i Januari 2017 så kan jag vara mer spontan, göra mer impulsgrejer, kommer ju inte ha någon spikad datum för flyg till Sverige … klart kommer jag ha att göra, men på fritiden. 😀

Här är blandade bilder från hela år 2015 … skitsvårt att välja kan jag tala om!!!

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Blev lite mer halvkass …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s