Sovit oroligt och en …

… ramlade ner i badkaret. Kom hem vid 18.20 igår, tack vare att jag fick skjuts hem. Somnade vid 20.00, vaknade efter en timmes tid … tittade på sammanfattningen av vad som hänt under alla säsonger av The Walking Dead. Somnade, vaknade, somnade, vaknade, somnade, vaknade, somnade, vaknade … så har det hållit på hela natten. Under sömnen har det varit många drömmar. En av dem var att jag pratade i telefon med The Bodyguard, men han var på något sätt ändå synlig i rummet. Rummet var inne på toaletten, jag skulle kissa samtidigt som jag pratade med honom. Han var där inne han också, men kunde inte se mig (vi pratade ju i telefon), såg att han gick baklänges, och innan jag hann säga STOPP, så blev han knäad av badkarskanten och ramlade baklänges i så han försvann … minns att jag småskrattade i drömmen för det såg så roligt ut … jag sprang dit och hjälpte honom ur detta badkar. Arg var han för hans fina kavaj och byxor blev lite småblöta … jag stod där och sa att han skulle ta det lugn, samtidigt som jag hjälpte honom torka av de där småstänken, med fnitter.

Andra drömmar har varit Spanien, Marbella, hur jag sprungit runt där, hur jag flyttat mina saker dit … och en massa annat. Men mycket om Spanien och The Bodyguard har det varit i mina små sömnstunder och drömmar innan jag vaknat om och om igen.

Vaknade imorse vid 08.30, gjorde kaffe … tog en kopp med till sängen, två sekunder efter sov jag igen … vaknade runt 10.45 … kaffet var kallt.

Nu ska jag se om The Walking dead har kommit ut på Couchtuner.city … ska bli intressant att se, då sista avsnittet i säsong 6 slutade fruktansvärt. *gulp* … bara det inte händer det som jag tror kommer hända.

Höstdag, feberfri (tror jag), piggare … men stannar i sängen resten av dagen.

wp-1477299452054.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s