Nä nu! Ärligt …

… mina Läsare är det nog. Jag har offrat alldeles för många timmar med detta! ca 4 timmar tog det sammanlagt att klippa ihop, spara, ladda ner, ladda upp, och hit och dit … Vad har jag då gjort undrar Ni? Jo, det kan jag tala om … jag har filmat småklipp under en hel dag … för ni ska förstå att det är ingen lögn att jag vaknar 05.45 varje morgon, åker till jobb, och kommer hem vid 21.30 varje kväll … så gott som fem dar i veckan. Och det som jag filmat händer i princip varje dag, inga större skillnader faktiskt från dag till dag, så detta är en ”normal” dag för mig. 😉

Tror den är på fyra minuter eller något sån’t där … och de fyra minuter tog som sagt nästan 4 timmar från start till slut att få ihop … inte lätt med miljarder klipp som ska klippas, kortas ner och blah blah blah … men vet ni? Fram med poopcornpåsen nu och se 2016 mest bästa film!!! *applooooder* Hahaha …

Jag säger som jag gjorde i slutet av filmen … BUENAS NOCHES!!!! Zzzzzzzz….

ÖgaMotÖga

Annonser

29 reaktioner på ”Nä nu! Ärligt …

  1. Jättebrafilm vilket jobb du har lagt ner tummen upp..
    Sover 5-6 timmar per natt det gör jag också nästan jämnt har blivit en vana..
    Hoppas verkligen att din flytt och ditt nya liv bllr bra,,
    Sen får du titta i bloggarna när vi gnäller över vinter och kyla– ha ha..

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s