Om jag varit trött förr …

… så anar ni inte hur jag känner mig idag. FiiiiifaaaAaaannnn vad jag jobbade non-stop under 4 timmar, värsta träningspasset kan jag säga. Var ju ensam idag på jobb, och det kom mer folk än väntat, men det gick och jag mådde superbra. Tiden gick i rasande fart 😀.

Kom aldrig hem igår … syrran ringde och drog med mig på Salsadans … hahahaha … trött som fasiken i ben, fötter, rygg och huvud … följde jag med. En syn för Gudarna att se mig dansa salsa 😂😂😂 … så jäkla urusel att till och med salsalärarna grät blod och gav upp att lära mig … jag tappade stegen, takten … ja, allt! Jag själv skyller på att jag var slut i huvudet och att jag hade koncentrationssvårigheter. 😂😂😂. Men det var kul. Ännu roligare var det att få slänga mig i en lövhög på väg hem till syrran (jag sov hos henne).

20161030_004711.jpg

… imorse såg hennes hall och köksgolv inte så rent och fint ut … löv utspritt överallt, min ”luddiga” poncho var full av dem också … så kan det gå.

Förövrigt vaknade jag runt kvart i sju hur pigg som helst … typiskt när jag kunde sova 11/2 timme mer innan resa till jobb 😣 …

Måste blunda lite nu innan tåget är framme i Helsingör.

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Om jag varit trött förr …

  1. Åhh,har du ingen filmsnutt på salsan? Jag har skaffat ny dator nu så jag kan se dina filmer.Hoppas att helgen har inneburit bra försäljning för dig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s