Sötaste pyret har …

… har fått chansen att få sig ett nytt liv hemma hos mina föräldrar. Syrran fångade in henne då hon sett henne och syskon vara hemlösa/vildkatter, från tätt på nyfödda till nu … ca 16-17 veckors tid. Syrran som arbetar som trädgårdsmästare har matat dem typ varje dag … och försökt få ”fosterhem” till dessa små krakar. Och som sagt, våra föräldrar som aldrig mer skulle ha djur efter gammelvovven dog, de liksom; okej då. men med glädje 😍

Så denna lilla vilda tösabit är på inlärning nu, med massa nya ljud … kan fasiken inte vara lätt att komma utifrån med ljud som fågelkvitter, billjud, grussteg mm., till ljud av TV, radio, prat, diskmaskin, tvättmaskin …

Jag tog mig tid med henne idag, jag lade mig på golvet. Hon fräste, backade och morrade. Tålamod och lugn som jag faktiskt kan vara, låg där platt på golvet. Till slut kom hon, nosade och jag fick klappa henne lite … det tyckte hon om! Efter ca 45-60 minuter kom hon och sniffade mig i ansiktet, under mitt hår, strök sig, spann, in i min armhåla och lade sig … det slutade att hon själv kröp upp på mitt bröst och spann, ville mysa, bli klappad … hon visste inte hur hon skulle ligga, på rygg, sidan, grodställning … hela tiden vara nära min hals och ansikte … ”puss”fick jag också på hakan 😊😍

20161031_122351-1.jpg

Det blev ett väldans liv på henne när jag var tvungen att gå. Det är så det skär in i hjärtat, då börjar jag nästan böla 😊

ÖgaMotÖga

Annonser

23 reaktioner på ”Sötaste pyret har …

    • Jag hoppas det. Tålamod och mycket närhet,värme och lugn. Då kommer hon nog bli en superfin familjemedlem … handlar mycket om oss människor att hon ska bli. Jag själv har full respekt över denna lilla tös … det bör bli 50/50 för att det ska fungera. 😍

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s