Det fanns en igår …

… som så gärna ville gästblogga här inne, seriös och gullig som hon var …. filmade och skickade snapchats till mig. Nu är det så att jag inte kunde ladda ner de miniklippen … så hon får liksom bara acceptera att det inte blir någon gästbloggning här hos mig.

Något annat som fick följa med mig hem var den här väskan … nu börjas det förberedas på riktigt, och jag börjar få ont i magen … börjar bli svettigt och nervöst nu … trots att jag vet att allt kommer bli super. Stor omställning av hela mitt liv, och det kommer säkert ta tid att vänja sig med det nya, men det blir bra … mycket bra. Bara det att jag börjar undra, vad ska jag göra med all tid? Kommer jag bli rastlös på fritiden? Ni som följt min blogg en längre tid vet ju hur mina dagar fylls ut, från morgon till midnatt …

20161101_161515.jpg

Kom i tanke om igår, att i måndags var det näst sista gången jag behövde köpa pendelkort, detta var den sista Halloween på jobb, detta är sista månaden jag har pengar kvar på danska bankkortet. Tur o turbiljetten till Marbella som jag precis köpt blir sista tur o returbiljetten. Känns väldigt konstigt kan jag säga.

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Det fanns en igår …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s