Det där med …

… video får vänta tills på Lördag, känner att jag inte har så mycket ”pigg” tid till det efter arbete … blir alldeles för sent om jag ska sitta och pilla med det där. Då snackar jag hellre med sonen, eller tittar på någon serie som jag somnar ifrån 😆.

Nu mina spanska vänner, ja … ni andra också såklart. Det var frost imorse, och de små vattenpölar som fanns hade frysit till is. Så iskallt är det! Och även om jag avskyr denna kyla, kan jag inte låta bli att få lite glädje i kroppen 😊. Får lite julkänsla, och längtar lite efter julmarknaden på Kultorvet i Köpenhamn, så mysigt där. Där blir det ofta vinglögg efter jobb i ett av ”båsen”. Kallt … men ljusen, människorna och den varma glöggen får en varm ☺

Två dagar till denna vecka sen ser jag fram emot en ledig helg … lördag och söndag … känns som evigheter sedan sist. Gott det ska bli. 🤗

Om jag skulle bo i Helsingör, då skulle det vara i det blå huset som ni ser ppå bilden nedanför.

20161031_154450.jpg

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Det där med …

  1. Bra val. Jag älskar blått och Helsingör kändes i många år som en ”hemstad” för mig. Julmarknader och glögg när det är lite kallt och helst lite pudersnö är nice. Först är det en lång transportsträcka som heter November. Men jag har mitt lilla egna knep på bloggen för att få den att springa iväg fort.
    Jag önskar dig en mysig helg.
    Kram Bosse

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s