Nu kommer jag …

… och tjatar om hur trött jag kan vara. Igår var en trötterdag, jag sov mer eller mindre hela dagen. Kände mig totalt utmattad och kraftlös. Gillar absolut inte när sådana dagar kommer.  Tack o lov händer det väldigt sällan.  Fick en släng av seperationsångest också, många funderingar hur allt kommer bli, det är många frågor och funderingar som snurrar runt i mitt lilla huvud nu för tiden … inte konstigt att jag känner mig helt sliten och trött, när man samtidigt ska vara alert, skötsam, social och ”lugn” … ibland blir det för mycket bara.

Var så trött att jag inte ens orkade blogga igår, knappt läsa era andras bloggar heller, ni som har. Nu är jag ledig hela helgen och jag ska göra nada, absolut ingenting ska jag göra. Bara ligga i soffan/sängen, dricka kaffe och ta det lugnt.

Kan erkänna att jag nu denna morgon packade ner de mesta av mina kläder och skor i min resväska … till och med ridbyxor, ridhjälm och ridhandskar har fått komma med ner i den … ridskor får vänta, måste köpa nya, de gamla blev en aning misskötta i Bulgarien 😀

Spelade det här spelet med kollega Daniel en liten stund efter jobb i Torsdags, så himla roligt … och jag förlorade så klart, men positivt med att förlora är att man inte är så Pinsam, hahaha 😀

20161103_200524.jpg

… köpte en ny tröja/cardigan eller vad man nu ska kalla den … superskön!!! Och som de flesta vet, så avskyr jag handla höst/vinterkläder … men denna tycker jag om, en perfekt tröja att ha på sig svala/kyliga kvällar i Spanien, så den ska få följa med ner 😀

2016-11-03-14.30.55.jpg.jpg

Ska försöka klippa ihop den där videon nu, innan jag behöver ta mig en tupplur 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Nu kommer jag …

  1. Jag förstår mer än väl att du är trött, efter att jag såg videon om hur en arbetsdag i ditt liv ser ut – SÅ mycket tid som går till resor!
    Men snart är du i solen och värmen – och har ett jobb dit du inte har så lång restid?

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s