Det var en trevlig …

… dag/kväll igår. En dag när så gott som hela familjen samlades hos gamlingarna. God mat och prat. Sedan vidare in i sofforna och mer prat, många dåliga skämt som t ex. ”Varför är bladlöss så små? De har stannat i växten” hahaha 😂😂😂 … sådana skämt dras det en hel del i denna familj, hur mycket som helst,, och jag tröttnar aldrig. Vidare blev det Dvd med Elvis Presley, på alldeles för hög ljudnivå för min smak … men vad ska man göra när det är en halvdöv person i sällskapet?

20161105_222842.jpg

… Det var lugnt för mig med drickat, då jag varit så trött och ”sliten” sista tiden … måste lyssna på kroppen. Det räckte att jag satt och tittade på de andra som pimplade i sig en del, tills de somnade snarkandes. Själv städade jag undan allt, la mig och tittade på olika slags intervjuer på Youtube.

Söndag nu = måste tvätta … gå och köpa mjölk … se över om det är någon pryl jag vill ha med ner till Spanien. Fast det enda jag vet jag inte kan vara utan är min lilla Swarovski värmeljushållare …det är typ det enda jag kan komma på. Varför ska jag ha med en massa? Som sagt 2017 kommer bli en stor livsförändring.

027ea4a5af4ce07b1cd1a43a9f2c8342

Nu dags för andra tvättmaskinen …

Ha en skön Söndag.

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Det var en trevlig …

  1. Ja, du har rätt! Man klarar sig utan de flesta prylarna – jag har sagt det förr, saker tar energi.
    Ser fram emot att få vara med på resan mot förändringarnas 2017, har ju varit med om så många förändringar själv. Hejar på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s