Det där med appar …

… och tabeller. Jag är nog lite av en tabellnörd (också), kan vara lite intressant. Appar kan jag inte heller låta bli att testa. Stegräknaren har jag knappt tittat på sista tiden, inte lönt, då mobilen inte är så mycket med mig när jag springer runt i butiken. Igår laddade jag ner ”sleep cycle”, betalade till och med 9 kronor för den 😲. Ska bli intressant att se hur min sömn ser ut under en vecka … denna natt såg ut så här:

2016-11-07-06.07.40.png.png

… vad ser man där? Inte mycket djup sömn iallafall. Jag har drömt mycket och vissa gånger känts som om jag varit halvvaken i drömmar, vilket förmodligen syns på tabellen. Vi får se imorgon vad den visar på, efter en dag på jobb 🤔. Det var bloggerskan https://miesliv.wordpress.com som skrev om en sömnapp, då var jag ju tvungen att prova det själv 😅.

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Det där med appar …

  1. Stegräknaren i min mobil är DUM! Jättedum. Fast vi går lika långt många gånger Anders och jag, så visar hans mobil alltid fler steg. Alltid! Trots att jag faktiskt borde ta fler steg då mina ben är kortare.

    Den är inte bara dum, min telefon. Den mobbar mig också! När vi har promenerat tillsammans så säger Anders mobil att han har sprungit en del av tiden. Det gör aldrig min mobil. UTOM när jag gav den till Anders när vi var ute och gick. DÅ sprang minsann även min mobil.

    Jag ska slänga den. Mobilen… 😀

    Gilla

  2. Det var konstiga kurvor på det diagrammet.Är du säker på att du inte förväxlat den med sexappen.Jo,det lär finnas en sådan.Den går att ställa in på bland annat påminnelse när det är dags att ha sex.Skall sånt verkligen behövas?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s