Lyckan som finns …

… i denna lilla kropp går ej att beskriva i ord, och jag kan inte heller låta bli att berätta. Senare på e.m. idag fick jag det efterlängtade mailet. Nu slipper jag gå ovetande längre 🤗. Jag har fått min kursplan, information, inloggning, studiematerial m.m. Jag är nu officiellt inne!!! Allt är klart, CSN och allt … lönar sig ibland att ringa 😆. En tung klump i magen sprängdes i bitar på två röda sekunder. Så skööööönt! 2017 kommer starta väldigt spännande, sedan får vi se hur det blir 😄.

Första veckan känns som den kommer bli hårdast, fast det återstår att se. Väldigt mycket som ska läsas … vilket fall som helst, så behöver jag nog inte oroa mig för att inte ha något att göra på dagarna.

wp-1478625248413.jpg

20161108_183711

… 5 veckor intensivt, sen tar jag en break från webutveckling och kör 100% Spanska i 5 veckor … därefter fortsätter jag med webutveckling. Ska bli så kul. 😍

Nu ska jag beställa hem en bok till webutvecklingen … 😀😀😀

ÖgaMotÖga

Annonser

12 reaktioner på ”Lyckan som finns …

    • Spännande är bara förnamnet. Att bryta upp med jobb, kollegor, pendling, länder till något som är helt främmande för mig (dock inte Spanien), men allt det andra som jag ska ”lära” mig, det är väldigt nervpirrande. Känner mig lite som en 5-åring igen 😀 😀 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s