Soligt och friskt …

… är vad det är idag. Ledig är jag också 🙂 … Ringde skolan ang min utbildning som jag ska starta till januari, och det lät positivt … men ändå konstigt att jag fortfarande inte fått mail ang. det. Behöver ju veta kursmaterial osv. Kanske bara jag som vill ligga 200 år före … hahaha 😀 Jag behöver ha kontroll över mitt liv till 100% annars blir jag ett nervvrak. Avskyr att ligga i andras händer, utan jag behöver/vill gärna sköta ”mina” saker själv utan andra. Men ibland är man väl nöd till att ”vänta” in andra. Men 7 veckor kvar på arbete … fasiken vad lång tid det låter, men jag antar att tiden kommer rinna iväg …

Imorgon blir det ringa chefen och få fram papper som ska skrivas under … mycket konstig känsla. Känns både skrämmande och skönt. När jag ser bilder The Bodyguard lägger upp på FB  på utsikten från lyan osv får jag smått lyckorus och en enorm längtan att få komma ner. Att bara få ta det lugnt och göra saker i min takt, studera det som jag verkligen vill, och vara med honom, utan stress för hemresedatum och jobb.

Men nu på min lediga dag blir det att sortera tvätt, käka saltlakrits …

20161106_153656.jpg

… tända ljus …

20161106_153935.jpg

… och glo på ”The Walking Dead” och förmodligen titta på något avsnitt av ”Black Mirror”, se vad mer för skrämmande teknologi som väntar en i framtiden 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Soligt och friskt …

 1. Visst är det skrämmande att inte ha koll men ibland blir det så.. jag tror du kommer att klara dig helt utmärkt när du flyttat och skulle det inte gå bra i längden ja då kan du åka hem till Svedala igen..

  Liked by 1 person

 2. Jag tror det kommer att bli jättebra! Men visst är det lite frustrerande när man inte har full koll!
  Här nere har det stormat några dagar. Och vinden är kylig. Men sitter man i lä i solen är det underbart 🙂

  Liked by 1 person

 3. Mycket att förbereda och ingen vetskap… Lite småstressande skulle jag också tycka.

  Men guuuu vad gott med saltlakrits! Skulle ha läst det här för en kvart sen, nu är affären där sånt där finns tvärs över gatan stängd. Kanske likaså bra det 🙂

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s