Vintern kom hit …

… till lilla hålan i Skåne också under natten. Dock inte mer snö än vad jag räknat med = 0,5 cm … hahaha 😅. Men det ljusnar upp det mörka om inget annat, det är det enda positiva med det … och jo, ja, man kan göra snögubbar och snöänglar också … har man tur att komma till någon backe, så kan man ju alltid åka pulka med. 20161109_062717.jpg

Nu väntar jag med spänning vem av de där två tossingarna som vunnit valet. Inte för att jag är speciellt politiskt intresserad, men nyfiken ändå. Speciellt vad media kommer skriva och se löpsedlarnas ”skrik”, om det blir ”fel” som de tycker som vunnit. 😅

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Vintern kom hit …

 1. Valet där är spännande.Det ser just nu ut som att Trump vinner.Börser världen över sjunker och guldpriset stiger.De allra flesta kvinnor med smycken i ädelmetall är just nu också vinnare.Min feta guldkedja har ökat med några tusen-dollar.Yeahh Mr Trump.
  Ha en fin vinterdag!

  Liked by 2 people

 2. Jo,jag såg att grannen satte frugan framför plogen.Hästen var visst halt:-).Nä,här blir det panikpåsättning-av vinterdäcken.Man är då sen med det mesta.

  Liked by 1 person

 3. Grattis lite snö ljusar upp som du säger.. Och valet av president trump ja han verkar ju vara lite mer galen än dom flesta så ska bli intressant att se vad som händer.. kasta ut alla araber och muslimer ur USA bygga stängsel och murar mot Mexico förbjuda aborter ja jag kan inte räkna upp allt men som sagt blir intressant att följa..:-(

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s