Vilken konstig morgon …

… allt blev helt fel, eller inte fel, bara lite. Inte ofta ”alla” ringer typ samtidigt … jag blir sen, stressad och tappar all fokus på det jag ska göra … blir konstigt förrvirrad i lilla ärthjärnan 😅.

In till HbgButterick’s och hämta grejer till Butterick’s i Köpenhamn … bara den lilla turen blev ju helt kokobanana … sen ringa hit o dit … efter det plötsliga möten som bestod av Hej, hur mår du? vidare in på snabbt spår om Trump, jag stod mest och bara gapade, och blev mer förvirrad och knappt visste vad jag var på väg till slut 😂😉

Snart, snart är jag på jobb … flera timmar försenad … blir en kort dag. 😐

Dessutom är jag på lägenhetsjakt i Marbella. Måste ha större om vi är två … och förhoppningsvis så småningom tre! Den tredje kommer bli vofsen som jag, tror mest jag, som är efterlängtad … nä, skämt o sido, jag tror det är mest jag som längtar efter vovve. Har man mer eller mindre vuxit upp med hund, så är det svårt att släppa. Riktiga människobarn går bort … både jag och The Bodyguard har gjort vårt .. på olika håll, och de där tre glinen 😂😂😂 är i ungefär samma ålder +20 åringar … och … NEJ, HJÄLP! absolut inte starta om från början! Iof sig är väl en liten hemlös valp också en liten kotte som ska ha hjälp, läras och växa upp.

Men ni förstår … jag älskar barn, jag älskar vofsingar, älskar hjälpa … sämsta är, jag äääälskar skämma bort vad som helst! Skulle kunna skämma bort en vandrande pinne också 😂😂😂

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Vilken konstig morgon …

  1. I bland blir det helt enkelt inte som det var tänkt men oftast blir det väl rätt bra ändå. Så hoppas dagen blev ok till slut. Funderade lite på varför du/ni just valt Marbella att flytta till? Jag har aldrig varit just i Marbella så jag vet varken ut eller in men blir lite nyfiken helt enkelt. Man har ju alltid sina små skäl till varför liksom. Borde jag åka dit förresten`? Har egentligen bara varit i Nerja utanför Malaga när det gäller Spanien men där har jag å andra sidan varit 3 eller 4 gånger. Härligt där! Ja, och så har jag förstås varit på Gran Canaria 3 gånger. Det är ju är spanskt fast det inte ligger där så jag vet inte om det räknas riktigt, haha:D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s