Har inte så mycket …

… att fota, skriva just för stunden. Jag arbetar, bygger upp, planerar, beställer för butiken, tar det sista ansvar för min ”bebis” innan jag lämnar … vet att det finns en annan superkvinna som  tar över allt, och hon är världens bästa! Själv håller jag på att bryta samman av seperationsångest … tycker det är himla jobbigt att lämna allt. Samtidigt som jag vet, att brytningen här är bästa för mig och min hälsa + mina närmaste.

Att ha byggt upp något från grunden, få det att fungera … och sedan lämna, det är inte så lätt. Men jag är också jäkligt glad. 😍

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Har inte så mycket …

  1. Separationsångesten hör till. Men du kan också bli förvånad sedan då du är där nere och märker att du inte saknar nästan nåt alls från det gamla – så gick det då jag flyttade för två månader sedan. Allt var toppen där jag bodde, men – jag saknar inget.
    Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s