Dagen och kvällen …

… blev precis som jag tänkt mig. Låg i soffan och i sängen precis hela dagen, ja, förutom den lilla rundan till posten och hämta paketet. Surfade runt, kollade på lägenheter, svarade på lägenheter som jag blivit erbjuden … kan få hyra en som är jättefin, stor och rymlig … nästan för stor faktiskt. 110kvm med en jäkligt stor balkong. Kan vara att den kommer bli för dyr i längden, vet inte … 800 euro exl. vatten, el och sophämtning … där kan kan pengar rulla iväg innan man ens hinner blinka, så förmodligen går den bort. Ja ja, kul att någon erbjuder iallafall. 🙂 Har sett andra också, men kanske ska vänta med att kontakta dessa tills om två veckor, då jag är nere ett par dagar.

Förutom det, kollade jag efter bloggar som har med Marbella att göra … känns som om ingen bloggar där nere, inte många svenskar iallafall … men jag fann en i ”vuxen” ålder, så himla kul att titta på bilder från ställen ”jag” brukar hänga på, och se andra ställen som jag inte har upptäckt ännu, läsa och se hur andra uppfattar Marbella. Vilket fall som helst plöjde jag igenom hennes blogg med ett stort leende på läpparna … det dumma är att jag glömde spara ner den bloggen och jag minns inte vad den heter :-O Får väl googla som en dåre igen och se om jag finner den igen, hahaha 😀 Fast grejen är att jag tycker mig känna igen henne och hennes man, vet inte om det är positivt eller bara pinsamt … som om jag vore en spion eller nå’t 😉

Jag stalkade mig själv också under Spanienkategorin … tog timmar, och jag kom inte ens till hälften av den kategorin … galet många inlägg där nerifrån, men himla kul att se allt jag gjort där nere 😀 😀 😀

Nu efter den slappdag jag hade igår, så känns det i kroppen, det är nog inte så bra att halvligga i 14 timmar + sömn på det. Men jag vaknade piggelin runt 06.30 imorse och nu bör jag ta itu med tvätt … det lilla jag har för tillfället …

Godmorgon!

2016-11-12-22-25-53

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Dagen och kvällen …

 1. När vi flyttade ned hit på heltid hade jag inställningen att vi nog var tvungna att se oss om efter en större lägenhet. Där har jag ändrat mig totalt! Man behöver inte ha så stort, det tycker inte jag i alla fall. Kan tro att det beror på att man är utomhus på ett helt annat sätt året om här, än vad man är i Sverige. Vår lägenhet är väl ca 55 kvm och det räcker mer än väl. Skönt också att veta att det bara är att stänga dörren (och kanske låsa? 😉 ) när man känner för att ge sig av någonstans. Och det händer det ibland att vi gör 😀

  Liked by 1 person

  • Ja, jag tror säkert vi skulle klara oss på en 60-70 kvm … har i tanke om ev familjemedlemmar vill hälsa på, så ska de självklart få bo hos oss. Dock är den nuvarande alldeles för liten för två. 😀

   Gilla

 2. Men gud så spännande det är med flytten och allt som hör till!
  Svårt att veta hur stort- men jag skulle nog ta något mindre billigare i början och leta när ni väl kommit ner!
  Ha en slapp och skön söndag! ( jag ska hjälpa 2 olika personer med deras bilar…det är ju ett helvete med snö och städgator…även om du är helt inparkerad av snömassorna måste du flytta den när det är städnatt…så idag är det skovel och mössa PÅ!!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s