Småpackning fortsätter …

… i långsamt tempo … livrädd att jag ska glömma något som jag inte vill glömma. Många tycker jag är alldeles för tidigt ute, men ärligt … tiden springer iväg fortare än vad man tror. Som idag … helt plötsligt kom jag på tre, fyra saker jag glömt … 1:a var, ett inramat foto på sonen när han var i London, måste med mig!!! Sen lilla samlingen från Pajarita Jeans som jag tycker väldigt mycket om ❤ … Till och med älgkudden måste med! Antar att det kommer finnas en som kommer skaka på huvudet och se smått road ut när han hör det … Men älgkudde är en älgkudde, och den kan man inte bara lämna i Sverige bara så där … 😀 Tre frågespel får också följa med, hahaha … de är ju så små, och tar ingen plats … fast nu börjar väskan kännas en aning tung för min smak … förmodligen kommer kläder rensas två hundra gånger till …

20161113_141109.jpg

… en liten close-up på de fina handgjorda flugorna och lilla ringen … dessa tre har väl sammanlagt gått på ca 125 euro …

img_20161113_143842.jpg

Soligt höstväder och funderar om jag ska ta mig en liten promenad … men bara kanske … 😛

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Småpackning fortsätter …

  1. Skall du fira julen där nere? Det är ju bra att börja i god tid med packning.Det bästa med att du flyttar till värmen är ju selfisarna.Inga pölsiga kläder som döljer en sexig kropp.Jag ser fram emot din vistelse där! Hah..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s