Så himla roligt …

… när man rensar bland gamla saker, då kan man hitta både det ena och det andra. Hittade en pärm, från när jag kanske var mellan 9-11 år … En hundpärm. Tror jag har klippt ut alla bilder på hundar jag har sett i tidningar och klistrat på andra papper. Gjort typ en tidning eller nå’t … Den inleddes med stamtavla från vår första hund vi skaffade när vi flyttade till Skåne … en schäfer som hette Aya, världens snällaste var hon, utom mot andra hundar, de var hon livrädd för. Vilket fall som helst … efter det började den här bilden som jag ritat … Hahaha 😀

20161114_191232.jpg

… sen blev det lite annat klipp och klistra/tejpa … Marmaduke, kommer ni håg den serien?

20161114_192025.jpg

… vidare till vett o etikett … minns inte om jag skrivit av texten eller hittat på den själv 😀

20161114_191304.jpg

… redan då var jag intresserad av rasen Saluki, som jag gärna vill ha nu, men avstår pga vissa saker …

20161114_191437.jpg

… vidare till anatomi … Jösses vad jag höll på! Rita och skriva, rita och skriva …

20161114_192117.jpg

… till och med olika pudelklippningar, jag som alltid varit totalt ointresserad av pudlar (fast jag kan tycka vissa är fina) … hahaha

20161114_192156.jpg

… Japp, hela mitt liv gås igenom nu … Har ni också kvar sådana här saker från er barndom? Ska man slänga allt, eller ska man spara? Där ligger jag i valet och kvalet, ska eller inte ska, ska eller inte ska? Om jag får barnbarn så tror jag knappast att de är intresserade av att sitta och glo i farmors gamla pärmar … vill de glo, så är det väl isåfall på gamla internetgrejer man gjort? Eller vad tror ni?

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Så himla roligt …

  • Hahaha … alla mina dagböcker är sönderrivna för länge sedan!!! För jag skämdes så mycket när jag läste igenom den. Hahaha … bara denna blogg kvar. 😀

   Liked by 1 person

 1. Jättekul att hitta dessa pärmar . Så flitig du har varit. Vet du….jag skulle absolut sparat detta. Det är nåt spesiellt med sånt här tycker jag. Spara du. Kan vara kul att titta tillbaka när man blir riktigt gammal.

  Fina bilder och stor kram.

  Liked by 1 person

 2. Klart jag minns Marmaduke 🙂 Vad duktig du var på att teckna redan då! Men det är klart, en sån talang är inget som plötsligt dyker upp en dag när man börjar bli lite… mindre ung… 😉

  Det mesta av sånt där kul från barn- och ungdomen rök när mamma flyttade och vi tömde vinden och alla förråd. Tittade inte alls i grejerna – för då hade vi aldrig blivit klara! Hade inte tid att vara där så länge, bodde ju 80 mil söderut och hade typ en helg att rensa på. Resten rök vid flytten till Spanien. Ett fåtal grejer av nostalgiart fick följa med.

  Gilla

 3. Spara spara spara! Sånt där är ju jättekul att titta i och det tror jag absolut att ev framtida barnbarn kommer gilla. Minns precis hur mina egna kids älskade att titta i min gamla dagbok och annat krafs från min barndom. Så underbart med en riktigt störtskön nostalgitripp i bland 🙂

  Liked by 1 person

 4. Jag var likadan- fast det gällde hästar. För några år sedan på hembesök i Finland gick jag igenom allt och log åt fina minnen och slängde sedan allt. Kompisarna som jag lekte stall med har jag fortfarande kontakt med och det är ju det viktiga tycker jag.

  Gilla

  • Hahaha … det gjorde vi också! Lekte stall, ryktade osynliga hästar, red, hoppträning och allt vad man nu gjorde … tills man fick ”sköta” granngårdarnas verklige hästar och hade man tur, fick man rida lite. Hahaha 😀

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s