Tagit det lugnt idag igen …

… rensat kläder, typ två fulla garderober går till klädinsamling och ev brorsdotter om hon vill ha något … fi fan vad skönt! Sedan har jag bestämt mig för att släpa med The Bodyguard till Ronda över en dag/dygn, spelar ingen roll vad han säger, för med det ska han … har jag bestämt, så fort jag bara kan i januari/februari … can’t wait! Så jag har kollat busstider från Marbella busstation, hotell och studerar stadskartan, restauranger osv.

2016-11-14-1

wp-1479130704362.png

1024px-puente_nuevo_de_ronda

ronda-008

… Jag har varit där en gång tidigare, år 2011, med fotografen Moade Khanmen vi var inte där så länge, tittade på utsikten och lite på torg och så där … men ALLA mina bilder har försvunnit på allt jag fotat, så jag vill dit igen och i lugnare tempo, då Moade körde bil, det blev mörkt och köra de där kringelikrok vägarna ner från bergen är inte speciellt kul tycker jag. Den enda bild jag har kvar från min kamera den dagen, är denna som jag lyckats spara ner på Facebook … och det är denna, inte speciellt spännande enligt mig …

ronda2

Moade skickade dessa till mig … så det är allt från den turen den dagen i Ronda …

jagronda1

jagronda

… Så nu hoppas jag tiden går ännu fortare 😉 … hinner knappt komma ner, så vill jag ut och fara, det behövs! Saknar att bo på lite på hotell faktiskt. Och jag tror det är nyttigt för förhållande att komma ifrån det ”vanliga” lite grann … inte för ofta, men då och då. Ett dygn eller två räcker … 😀

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Tagit det lugnt idag igen …

 1. Ronda är en himla fin stad. Fast jag har bara varit på ett par dagsbesök där, senast när vi åkte genom den för att komma till Smurfbyn 🙂

  Att göra korta minisemestrar är himla trevligt – det finns sååå mycket fint i Spanien, inte minst i Andalucía 🙂

  Liked by 1 person

 2. Vilken snygg klänning du hade på bilden.Skor och väska är också fina.Är det något speciellt med staden Ronda? Det ser ut att kunna vara ett fint ställe för en fotograf med fina möjligheter till spännande bilder.Du var en snygging redan 2011 och det blir ju bara bättre med åren

  Gilla

  • Klart man blir snyggare med åren! Hahaha 😀
   Ronda är mysigt och har en fantastisk utsikt från bron.Fin bevarad arkitektur osv. Trevlig stad … dessutom är det billigare att köpa kläder där än där jag håller till. He he …

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s