Imorse var det …

… fasiken inte lätt att vakna och stiga upp, dessutom har jag fått på mig ett par jeans där gylfen är sönder, vilket jag glömt bort och upptäckte för sent …. ja ja, vad fasiken ska man göra? Låtsats som ingenting och dra ner tröjan stup i kvarten?

Månen … sett så fina månbilder på olika bloggar, miin måne är bara suddig och ja, inget märkvärdigt klot …

20161117_062615.jpg

… sjäv känner jag mig också suddig och ofärdig i … typ svart/vit … bör nog ta mig en tupplur på tåget, när jag väl är där … dvs. om en timmes tid … zzzz …

2016-11-17-06.28.40.jpg.jpg

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Imorse var det …

  1. Du fick i alla fall månen på bild. Jag väntade till sista kvällen då den skulle vara som störst. Då tänkte jag ta världens bästa bilder. Visst. Det ösregnade och fanns ingen synlig måne på himlen. Den hade säkert tagit skydd för vätan och satt och kurade på någon skön Place.
    Trevlig helgkram

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s