Vem tror ni hamnade …

… på sjukstugan igår kväll? Jo, en av mina bästa vänner … ”duttis”! 😭 Han blev totalt utsliten igår och höll på att ramla i bitar, gummit har lossnat till 75% … känns väldigt konstigt att han inte är med mig idag. Det enda jag kan säga är … ”Krya på dig, Duttis. Hoppas jag har limmat ihop dig bra”.

Något annat är mycket positivt för mig är att, jag kom helt plötsligt i tanken om igår när jag arbetade, att seperationsångesten, stressen och oron inför framtiden, de var som bortblåst … kunde inte känna något av det över huvudtaget, fortfarande inget ”gnagande” eller ont i magen. Känner mer en sprudlande lycka, lugn och nyfikenhet … en lycka och tillfredsställelse att få ”aktivera” hjärnan med nya lärdomar och ”träning” av något helt nytt, något nytt som jag knappt varit i närheten av under hela mitt liv, ska bli en riktig utmaning för ärthjärnan det här 😁❤.

Sömnen tror jag också blivit mer stabil i kurvor, om man tittar på nattens tabell …

2016-11-18-06.31.06.png.png

Agnes påminde mig också om att, jag har troligtvis bara 3 st Lördagar kvar att arbeta … det känns helt konstigt. 😃

Julbord är beställt i Helsingör för alla oss som arbetar i Helsingborg och Köpenhamn, vi slår ihop i år, blir roligare så. När det är avklarat då kommer tiden försvinna på två röda sekunder.

Gran har också nu kommit fram på en av färjorna.

20161117_072806.jpg

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

12 reaktioner på ”Vem tror ni hamnade …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s