Denna vecka har jag …

… så gott som varje dag, nästan, somnat innan 22.00 eller strax efter. Så denna morgon vaknade jag superpigg och glad vid 08.30, det var evigheter sedan jag vaknat så piggelinaktig … dock utan päronsmak 😆.

Har hunnit med ganska mycket redan, tvättmaskinen kör för fullt och blah blah blah … resväskan har fått sig en genomgång … en hel del kläder åkte ut. Det är dock ett par byxor, tröjor och blusar som ska ner, men får väntas med … ja, sen blir det ju sladdar och sån’t där. Har tre ganska stora ljusstakar som jag gärna vill ha med och ha dem utomhus där nere … men vettekatten om de får plats, eller jo, de får de … vi får se 🤔.

wp-1479639665042.jpg

… något kul jag såg på instagram var den här bilden … och först fattade jag inte att det faktiskt är min egna lilla son som gjort den … lite läskig tycker jag …

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Creative Commons-licens" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Detta verk är licensierat under en <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 4.0 Internationell Licens</a>.

Valgarek 

… han kommer väl hänga mig nu om han ser att jag visar detta verk här 😉 … men vet ni … jag vet vett o etikett så jag länkar vidare till hans sida, och den är precis under bilden här ovanför.

Nu dags att ta itu med tvätten, fixa naglarna, på med make-up, fixa håret *host o harkel* …  sen tur till bror och fira lite 49 års dag … grattis till honom! 😍

ÖgaMotÖga

Annonser

En reaktion på ”Denna vecka har jag …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s