Ännu en ledig dag …

… där jag vaknat piggelin vid 08.00, så himla skönt, och jag hoppas det kommer vara så varje lediga morgon jag har tills jag slutar på jobb, 5 veckor kvar nu 🤗. Sen ska jag försöka hålla kvar en sådan här frukost varje morgon i Spanien, eller i stil med, man bör ju variera sig lite, eller hur?

wp-1479892464482.jpg

… jag har ju väldigt svårt att äta frukost, ännu svårare att äta bröd, så när jag äter blir det oftast bara ett kokt ägg och lite yoggi (på jobbdagar) … så när jag väl är ledig, då försöker jag få ihop något mer … förmodligen där nere i Spanien kommer det bli mycket fruktfrukost och en och annan avokado … varvat med lite bacon och ägg … vi får se 😉

Ett morgon inlägg, och hör själv hur jäkla tråkigt och ointressant detta blev 😂

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Ännu en ledig dag …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s