En fråga till …

… er WordPressanvändare, vad har ni för paket? Jag var ju tvungen att uppdatera min sida till Premium pga utrymme för ett år sedan, men såg nu att jag endast har 21% kvar ledigt. Ni som som har Premium, fylls det på med 13GB när ni betalar/t ett nytt årsbelopp? Eller står utrymmet på samma procent som det är förbrukat innan den nya betalningen? Anledningen att jag frågar är att jag är tvungen att betala nytt årsbelopp (första gången) slutet av månaden, och funderar om jag bör gå över till paketet Business där utrymmet är obegränsat. Jag vet ingenting om detta … har ju en hel del inlägg från resor där bilderna försvunnit, sedan jag bytte bloggportal, och skulle gärna vilja få in dem igen i mina inlägg … vilket jag började med när jag bytte til Premium, men upptäckte att utrymmet det krympte ganska rejält i rasande fart.

Någon som vet om påfyllning eller att det inte blir?

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”En fråga till …

  1. Jag har använt min WP sen 2007. Men då 2007 har ju också laddat in allt från AB där jag var innan. Jag har gratisversionen och så här står det: Maximal filstorlek för uppladdning: 1 GB.
    1,3 GB använt, 1,7 GB (58.1%) uppladdningsutrymme kvar.
    Men jag laddar då inte in stora bildfiler då jag verkligen inte förstår vad man ska ha med till så stora bilder i en blogg. Mina är den typen som man har i mejl. 640×480
    Men skriv ett mejl till WP och fråga. videos kan ju också ta en del GB.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s