Eftersom jag bara …

… jobbar (ovanligt va? hahaha) och inte gör så mycket mer, så börjar jag bli lite rastlös. Sen jag flyttade ifrån exet har det inte blivit några resor och nytt att se på 2 år. 2 år har gått sedan sist jag reste! Jag räknar inte med Marbella, då det blivit mitt 2:a hem, och kommer bli mitt hem inom snar framtid 😍. Men när allt kommit på plats så ska jag iväg igen på olika weekends, älskar weekends … mer behöver jag inte 😄. Vilket fall som helst, jag är så otroligt sugen på att shoppa loss på julgrejer … men det är ingen idė, då jag redan packat det nödvändigaste och inte har någon nytta med nytt detta år. Men det hindrar mig inte att önska mig den här nissen jag precis såg på färjan …. lööööve him!

20161124_185735.jpg

… sen såg jag denna! Och den skulle passa bloggaren Ama de casa alldeles utmärkt! Tänk er, ni som vet vem hon är, se henne gosa ner sig med denna i sängen istället för den blinkande snögubben 😅😍😍😍…

20161124_185756.jpg

Ja, det var det … man kan fota istället för att köpa. Blir man riktigt desperat efter nytt kan man ju alltid printa ut det på papper … fotopapper 😂😂😘

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Eftersom jag bara …

  1. Vilken supersöt Nisse du fann med knorr på luvan 😀 Men samma här, ingen idé att shoppa eller plocka fram julsaker, nu är det packa och planering som gäller, på söndag bär det av till Borneo för två hela månader !! Vet inte vem Ama de Casa är men känner väl igen namnet här i den fantastiska bloggosfären.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s