Förra året …

… vid denna tid så det ut så här …

wp-1479990713171.png

… detta året är det ingenting. Vi fick ca 0,5 cm snö för någon vecka sedan, i hålan där jag bor, men det försvann lika snabbt igen … Så om jag ska vara ärlig, saknar jag snö och snöskottning, göra änglar och larva runt … dessutom har jag stor lust att åka pulka. Ska inte alls förvåna mig att snön kommer när jag åkt iväg 😩

wp-1479990717583.png

… Nu arbeta, har en del att stå i …

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Förra året …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s