Asså, denna morgon …

… inget varmvatten i lyan, bara iskallt … gott att dricka men duscha, nope! Och att man sen bryter en nagel så långt in så det ömmar och gör ont … näää, det kan jag vara utan. Men den växer väl ut igen … får jag hoppas.

20161125_072015.jpg

… värsta av allt! Är när man får en black out när man ska knappa in koden till sitt kontokort … två fel … sen vågade jag inte mer … tills koden bara så där ploppar ur sin lilla håla i ärthjärnan. Snabbt fram med penna och skriva ner. Bra att minnas nu när byte till det svenska kortet ska börja användas igen efter 4 års ”vila”. Erkänner att jag mer eller mindre drabbas av panik när jag inte minns koder av olika slag …

2016-11-25-07.23.25.png.png

Den vita tomten har nog glömt sitt id-kort och blivit inspärrad på färjeterminalen … stackars krake … fast en snaps har han kunnat hälla i sig, synd bara att han inte har mer förstånd än att bara slänga flaskan i golvet/snön …

20161124_191801.jpg

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Asså, denna morgon …

  1. Koder är knepiga, speciellt när de råkar vara rätt lika portkoder man också använder. Jag har mina i mobilen, men när det händer får jag en som förlamande panik att jag glömmer bort även var har jag skrivet under vilken rubrik för att vilse leda alla andra. HAHAHA…

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s