Känt mig lite så där …

… småbusig och larvig idag. Har haft öppet i butiken till 19.00 och nu är jag på väg hem. Väntar på färjan, så nu i skrivande stund sitter jag på Oh! i Helsingör och tar ett glas vitt vin, det är jag tammefan mig värd idag. Jobbat hårt hela dagen … möjligtvis så hårt att jag kommer ha träningsvärk imorgon 😆.

Men på tåget kollade jag lite Facebook, och såg två filmklipp så jag brast ut i skratt, det gick liksom inte att hålla det inne … hahaha 😂. Ska se om jag kan spara ner de klippen när jag kommer hem och har pc:n istället för denna platta. Fan, det var nog det bästa och roligaste jag sett på länge. Då får man lov att skratta högt fast man sitter ensam.

Annars larvade jag mig på jobb med snapchat …

Hahaha, jag kan inte låta bli att tramsa mig ibland … varför vara allvarligt vuxen när man kan vara en flamsig vuxen som tar ansvar? 😂

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Känt mig lite så där …

 1. Blir helt full i skratt och kommer genast att tänka på Håkanfilmen, Känn ingen sorg och sekvensen när han snackar med en räka.

  – Jag snacka med en räka i natt……..

  *asg* ( älskar för övrigt den filmen. Så bra)

  Liked by 1 person

  • Hahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Har inte sett filmen, men läst typ alla böcker för min son när han var liten … tror det var mest jag som skrattade 😂😂😂

   Liked by 1 person

   • Hahaha … 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Dör nästan av skratt här av ditt skriveri. Så kan det gå när haspen inte är på … eller va f** det är väl inte från de böcker. Älskar folk med humor. 😂😂😂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s