Här sitter jag och …

… käkar hemmagjord kebabgeggamojsa. Och råkade nämna:  Åh, vad jag längtar till Spanien. Längtar att få fylla ett kylskåp med massa mat från grunden.” Kommentar från en kollega över det var: ”Du kommer bli fet och få hängpattar när du flyttar ner”. Asså, det är då fasiken tur att vi känner varandra så väl, och är så aaaaavundsjuk Hahaha 😂. Men jo visst, inte helt omöjligt då jag inte kommer springa runt så mycket som jag gör nu … och om det händer, big deal 🤗. Händer det så händer det. 😉

Just nu är jag jäkligt glad att jag inte är där nere … bloggare och facebookare har visat upp filmer på regnet som är där nere nu … fy för sören säger jag!

wp-1480161434332.png

… tack och lov kommer det mesta avta tills jag är på plats … hoppas jag. 😨

Igår jobbade jag så hårt att ytterligare tre naglar rök … sprickor som inte går att fila … gaaahhhhh. 😭

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Här sitter jag och …

  1. Du är en riktig gourmet du.Vore synd ifall valpanosarna skulle förvandlas till hängpattar.Visserligen har du sömnmönster som påminner om en kons brunscykler men juver….nä.
    Ha en fin kväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s