Vad är det som händer?

… snus … snusa?! Eftersom jag är så dålig på att sluta röka trots att jag spenderat massa pengar på sugtabletter och sprayer, jag får skit ont i mellangärdet och känns som om jag har en stor klump i halsen när jag använder detta … jag tror inte det är bra faktiskt. Bästa vore väl att bara sluta rakt av … men det är fasiken svårt. Tycker jag.

Av en slump mötte jag en okänd tjej på macken, hon rotade bland snusen där … då frågde jag henne om hon försökte sluta röka … hon skrattade hjärtligt och sa nej, hon varken rökte eller snusade, snusen var till hennes kille. Men där sa hon att hon kände några som försökte sluta röka och lyckas ganska väl, och tipsade mig om en miniliten snusdosa … med mentolsmak, som hjälpt hennes vänner … jag köpte den där. Har haft min första snus i käften idag … kan inte påstå det är gott eller behagligt … men jag testar, känns bättre än tabletterna och sprayen om inget annat.

20161126_224705.jpg

… efter jobb igår satt jag en kort stund på Oh! Skönt att sätta sig ner och varva ner efter en intensiv dag på jobb …

wp-1480008474758.jpg

20161126_180151.jpg

20161126_180051.jpg

… färjeterminalen i Helsingör börjar nu köra igång med sin julmarknad, tyvärr hinner de stänga innan jag ens hinner närma mig den …

20161126_175940.jpg

20161126_175947.jpg

… nä, nu måste jag rusa … ska på julskyltning! 😄

ÖgaMotÖga

Annonser

En reaktion på ”Vad är det som händer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s