Som en bloggare …

… sa igår ”man kan tro du är spam” …. japp, det kunde man nästan tro, men så är det inte … jag är bara frustrerad över att bilder har försvunnit från mina reseinlägg …. och de jobbigaste kategorier är nog Bulgarien och USA, fasar för att ta tag i USAkategorin 😨😨😨. Men det glömmer vi nu, för nu ska vi tänka annat, som att betala tråkiga räkningar …. den suraste är pendelkortet på 2400:- , men vet ni vad? det är sista gången jag köper det 🤗… jag ska slinga till mitt hår vilket jag inte gjort på flera månader nu, börjar bli alldeles för mörkt och markant kant av utväxten. Inte lång tid kvar nu innan jag tar en liten tripp …

Godmorgon!

La Concha Marbella

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Som en bloggare …

  1. Ha ha det blev många mejl i inkorgen, men vad gör det he he hoppas du får till allt.
    Tänk att det är sista gången du betalar det 👍 Vad spännande att det är snart du beger dig iväg på nya äventyr 😃❤

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s