Tro det eller ej …

… jag är såååå trött att jag inte ens kan känna glädje … då är man trött! Ska inte sova bort dagar nu! Zzzzzz ….

Nya stövlarna kan jag visa … jackan blev bara galet suddig.

20161130_203333.jpg

20161130_203419.jpg

Godmorgon … zzzzzz….

ÖgaMotÖga

Annonser

15 reaktioner på ”Tro det eller ej …

  1. Jobbigt att vara så trött. Jag är nog också där snart är jag rädd. Vaknar på nätterna i perioder, och nu är det tydligen en sådan period. Och runt omkring är alla sjuka med hosta och feber. Eftersom vi skall fira julafton sjutton personer hos oss i år, har jag bestämt mig för att dra igång med alla julförberedelser i god tid, så att jag lugnt kan bli smittad sedan utan att hela julen fryser inne på grund av att jag blir sängliggande 😉 Hoppas att du snart blir piggare. Själv stoppar jag i mig Gerimax: http://www.apotea.se/gerimax-ginseng-60-tabletter och Echinagard: http://www.apotea.se/echinagard-sugtablett-40-st nu under hösten/vintern och hoppas att det skall hålla mig alert. Vi får väl se hur det går. Snygga stövlar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s