Innan jag skriver mer …

… om gårdagen som blev lite kaotisk med borttappad mobil och klackar på skor som gick sönder … så tar jag lite nu från morgonen.

Fy fan vilket oväder vi vaknade till!!! sjukt mycket regn och fruktansvärda åsksmällar, tycker jag som absolut INTE gillar åska … bergen gör ju det inte bättre heller. Skakar fortfarande av oro och skräck. Oron är att planet hem ska vara inställt, har varken tid eller råd med det. Än är jag inte på flygplatsen, så vi får se när jag kommer fram … om jag kommer fram.

Taxin hemmifrån till busstationen i Marbella var den mest längsta och skräckfyllda resa jag varit med om här nere. Chaffören var nog lika orolig som mig, och körde väldigt försiktigt. Men vi var tvugna att ta kringelikrok vägar, omvägar, genom olika urbanitioner, så ”platta” vägar som möjligt. Undvika viadukter osv. Det stod övergivna bilar lite här och var som gått sönder pga regnet, vatten på vägarna … det forsar!!! Mer eller mindre överallt. Poliserna gör att för att hinna med att spärra av vägar på olika ställen.

Golfbanan som man kan se från vår balkong kan man simma i nu, eller paddla runt med en eka …

20161204_093236.jpg

… det tog verkligen emot att gå ut i regnet, men var ju tvungen …

20161204_100148.jpg

20161204_100156.jpg

Bilderna gör sig kanske inte så rättvisa, lovar att det var mer än man kan se …

Måste gå nu så jag hinner med flygbussen, och flyget. 😨

ÖgaMotÖga

Annonser

14 reaktioner på ”Innan jag skriver mer …

 1. Idag regnar det även här hos oss. Men absolut inte såna mängder som hos er 😦
  Fast det ser ut att bli fint nu till veckan….tror även att ni ska få sol 🙂

  Gilla

 2. Verkligen dramatiskt! När jag tänker på Marbella tänker jag på sol och värme och ser dig sitta avslappnad vid poolen, kanske läppjande på en drink.
  Men inget kunde vara mer fel fantiserat än det nu, tydligen…
  Hoppas allt slutar väl ändå.

  Liked by 1 person

  • Hahaha … jag kom hit den västa tiden på året. När jag flyttar i januari har det förhoppningsvis lättat. Dock kan det regna lite då också, men inte så mycket. 😊

   Gilla

 3. Fy vilket oväder! Fast dom där mängderna har jag sett även här, om än inte så ofta. Tack och lov för det! Fast översvämningar blir det även vid mindre oväder, då vattenavrinningen är under all kritik…

  Skönt att du är incheckad nu i alla fall!

  Gilla

  • Sett inlägg på Facebook, jag ska vara glad att jag åkte så mycket tidigare än jag skulle behövt. Det är katastrof där nu …

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s