Onsdag morgon …

… svårt för att somna igår, sedan har hela natten varit ”orolig”, vaknat titt som tätt genomsvettig. När jag väl kom upp 05.45 kändes det som om jag börjar bli sjuk, och håller tummen att det ska gå över fort. Drömmar jag haft har alla handlat om bloggar, folk har ringt till butiken och behövt hjälp med att starta upp sina egna. Haft startsidan på WordPress konstant framför mina ögon, jag har suckat över att, det här vill jag inte göra, jag är bättre än så 😂😂😂 …

Vill ”hem” … låt tiden gå fort nu …

La Concha Marbella

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Onsdag morgon …

 1. Är ju ny hos dig här och känner dig inte än men förhoppningvis kanske snart 😀 Hoppas din sjukdomskänsla har försvunnit och ”hem” gissar jag är Spanien.
  Har jättesvårt att besöka din sida utan skriver nu via ”Läsaren”. Trodde förrut att det berodde på att du lagt upp så många bilder men här ser jag bara en, en väldigt vacker sådan. Testar senare om det går att komma in på din ”riktiga” sida.

  Gilla

 2. Jag har en fråga om min blogg här på WordPress och har hört att du jobbar med … 🙂
  Det lät jobbigt. Alla dessa knasiga drömmar som kan dyka upp och som sägs bearbeta allt mellan himmel och jord.
  Hoppas du kände dig bättre efter en god frukost.
  Kram Bosse

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s